Haber

TRT Belgeseli Şehirden Uzak yeni bölüm ne zaman?

Sunuculuğunu Kıvanç Kasabalı’nın üstlendiği ‘Şehirden Uzakta’ TRT Belgesel ekranlarında yayınlanıyor. Program izleyiciler tarafından büyük ilgiyle karşılanıyor. Peki TRT Belgeseli Şehirden Uzak yeni bölüm ne zaman? Şehirden Uzakta’nın son bölümünü izleyin! Şehirden Uzak 39. bölüm canlı izle! Uzak Şehir sunucusu Kıvanç Kasabalı kimdir? Detaylar haberimizde…

TRT BELGESEL ŞEHİRDEN UZAKTA YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

TRT Belgesel, Anadolu’nun sımsıcak insanlarını ve doğal güzelliklerini Kıvanç Kasabalı’nın sunumuyla ‘Şehirden Uzakta’ adlı programıyla izleyiciye sunuyor. İzleyicilerin merak ettiği TRT Belgeseli Şehirden Uzak yeni bölüm ne zaman? Şehirden Uzakta’nın son bölümünü izleyin!

Şehirden Uzakta 3 dönemdir TRT Belgesel ekranlarında yayınlanmaktadır. Şimdiye kadar 39 bölüm olarak yayınlanan belgeselin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak konusu. Şehirden Uzakta yeni bölüm henüz yayınlanmadı. Yayınlandığında haberimizde yer alacaktır.

ŞEHİR NAKİTİNDEN UZAKTA BÖLÜM 39

TRT Belgesel, Anadolu’nun sımsıcak insanlarını ve doğal güzelliklerini Kıvanç Kasabalı’nın sunumuyla ‘Şehirden Uzakta’ adlı programıyla izleyiciye sunuyor. Bu program bugüne kadar 3 dönemdir TRT Belgesel ekranlarında yayınlanmaktadır. Toplam 39 bölümden oluşan belgeselin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak konusu. TRT İzle platformundan izlenebilir.

ŞEHİRDEN UZAKLAŞMA 39. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ŞEHİRDEN UZAKTA KIVANÇ KASABALI KİMDİR?

TRT Belgeselinde Şehirden Uzakta programının sunucusu olan Kıvanç Kasabalı, samimi ve içten sunumuyla Anadolu’nun sıcak ve samimi insanını ekranlara taşıyor. Türkiye’nin çeşitli yerlerini gezerek o yörenin yeme-içme kültürünü ve insanların doğal güzelliklerini ekrana taşıyor. İzleyicilerin beğeniyle izlediği Şehirden Uzakta belgeseli Cumartesi akşamları 22:40’ta gösteriliyor. Kıvanç Kasabalı, 24 Şubat 1975’te İstanbul’da doğdu. Türk oyuncu, model ve sunucu olan Kıvanç, 2006-2010 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan Yaprak Dökümü dizisindeki Cem Aydınoğlu rolüyle tanınmaktadır. Aynı zamanda oyuncu ve model olan Sedef Avcı ile evlidir. Halen 20 Aralık 2020 Pazar günü yayına başlayan Kentten Uzakta adlı programın sunuculuğunu yapmaktadır.

haber-belen.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu