Haber

Kumluca’da Yaz Spor Okulları Başladı

Her yıl çocuklara yeteneklerini sergileme fırsatı vererek boş zamanlarını en uygun şekilde değerlendirmeleri ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için düzenlenen yaz. SporKumluca Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne bağlı okullar açıldı.

Futbol, ​​badminton, jimnastik, basketbol, ​​voleybol, tenis, güreş, yüzme, judo ve tekvando dahil olmak üzere 10 farklı spor dalında yazın sporOkullar açılarak yaklaşık 1500 çocuğun spor yapması hedefleniyor.

İlçe Spor Müdürü Erol Koca, “Yaz Spor Okullarımız, kötü alışkanlıklardan uzak duran, sporu ve sağlıklı yaşamı yaşam biçimi olarak benimseyen, özgüveniyle her yaştan insana örnek olan bir nesil için atılmış değerli bir adımdır. ve yetenekleri ile çevreyi ve dünyayı tanıyabilir ve yeterli bir bağ kurabilir. “Büyüyen çocukların hem beden sağlığı ve fiziksel gelişimi hem de kişilik oluşumu ve ruh sağlığı açısından en değerli aktivite spordur. Tüm çocuklarımızın Yaz Spor Okullarına katılmalarını ve yazı en iyi şekilde değerlendirmelerini istiyoruz. Tatil. Kurslarımız ücretsiz” dedi. – ANTALYA

haber-karapurcek.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu