Haber

İYİ Parti’den Turhan Çömez: “İskenderun’da Bilfen Koleji Yanına Kurulan Sahra Hastanesi, Bu Akşamdan İtibaren Hastaları Tedavi Etmeye Hazırız”

UYGUN Partisi Genel Lider Başdanışmanı Turhan Çömez, Hatay İskenderun’da kurmaya başladıkları sahra hastanesinin yaralılar için hazır olduğunu belirterek; “İhtiyacı olan varsa lütfen haber versin. Yerimiz İskenderun’da Bilfen Koleji yanında kurulan sahra hastanesi, bu geceden itibaren hastalara bakmaya hazırız” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı ve Başdanışmanı Turhan Çömez, Hatay’da meydana gelen 6.4 ve 5.8 büyüklüğündeki depremlerin ardından inşaat çalışmalarına başladıkları sahra hastanesinin yaralılar için hizmete açıldığını duyurdu.

Çömez, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Depremden sonra elektrikler kesildi. Hastanemiz bu gece bitiyordu ve yarın itibariyle hasta bakmaya başlayacaktık ancak elektrik kesintisi nedeniyle son aşamada durmak zorunda kaldık. Jeneratör sorunu ile karşılaştık. uzun zaman oldu ve sonunda çözüldü.Şu anda hastanemizde hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.Grubumla birlikte SSK hastanesine gittim.Hep birlikte orası boşaltılıyor ve şimdi onlar da boşaltılıyor. Tahliye edilen hastalar şu anda gemideki hastanelere nakledildi.Ordan 5-6 arkadaşımızı hemşire ve acil doktoru olarak aldık ve şu anda hazırlıklarını yapıyorlar.İhtiyacı olan varsa lütfen bize haber versin, şu an yerimiz İskenderun. Bu geceden itibaren Bilfen Koleji yanında kurulan sahra hastanesinde hastalara hizmet vermeye hazırız.”

cayirovaajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu