Haber

Sabah 05.30’da Sena Işık Çelik’ten sürpriz ziyaret

AK Parti Milletvekili Çelik günün ilk saatlerinde esnafı yalnız bırakmadı

Sabah saat 05.30’da Bayrampaşa Bakkallar ve Meyve Hali’ne giren Sena Işık Çelik’e AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı ve AK Parti teşkilatı eşlik etti. Piyasa Komitesi üyeleri ve çalışanları ile sohbet eden Sena Işık Çelik, Antalya Milletvekili olarak görevini yürüttüğünü, sebze ve meyve üretim bölgesi olan Antalya’da hem üretici hem de hal esnafı ile çalışma tecrübesi olduğunu, hal esnafının yaptıkları işin zorluğunun bilincinde olup, vatandaşlarımıza taze ve güvenilir sebze ve sebzeler sunmaktadır. Gece yarısından sabahın ilk saatlerine kadar meyve temini için çalışan esnaf ve işçilere teşekkür etti.

ERDOĞAN VE AK PARTİ’YE GÜÇ SÖZÜ

Esnaf ve çalışanlardan büyük ilgi gören Milletvekili Çelik, milletimizin Cumhurbaşkanımızın üzerinde her yerde şahit olduğu teveccühünü güçlü bir şekilde görmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, esnafa teşekkür etti. Yaklaşan seçimler öncesi esnaftan Türk Yüzyılı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye takviye sözler aldı.

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Bilal Kıymaz ve Prof.Dr. Yasin Aktay katıldı.

AK Parti heyeti, pazar ziyaretinde HALDER İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Numan Dayan ile bir araya gelerek esnafla sektör hakkında istişarelerde bulundu.

“AK PARTİ İLE YENİLİKÇİ ADIMLAR YİNE”

İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Sena Parıltı Çelik, farklı departmanları ziyaret ederek hem sektörel bahisleri görüştüklerini hem de 14 Mayıs seçimlerini değerlendirdiklerini belirtti. Şube temsilcilerinin sorunlarını ve analiz önerilerini market esnafıyla da değerlendiren Sena Işık Çelik, “Esnafımız biliyor ki bugüne kadar AK Parti hükümetleri bütün dertlerine, dertlerine çare üretti. Bundan sonra sektöre yönelik yenilikçi adımlar yine AK Parti tarafından atılacaktır.”söz konusu.

“SANATA DESTEK 21 YILDIR KESİNTİSİZ SÜRDÜ”

AK Parti hükümetlerinin esnafa yönelik destek ve teşvik paketlerinin 21 yıldır kesintisiz devam ettiğini ve bunları anlatmanın saatler süreceğini belirten Çelik, özellikle salgın ve küresel ekonomik kriz döneminde esnafı hiçbir zaman yalnız bırakmadıklarını hatırlattı. esnafın işinin devamı için devlet olarak büyük fedakarlıklar yaptılar. Bu nedenle dünyadaki ekonomik krize rağmen ülkemizdeki esnaf ve üreticilerin yüzünün hala güldüğünü ve ticaret çarklarının döndüğünü ifade etti.

“MİLLETİMİZ PARTİ İÇİNE 7’Lİ TABLO KURACAK”

7’li masanın Türkiye’ye hiçbir konuda umut verecek tecrübe, liyakat, vizyon ve istikamete sahip olmadığını belirten Çelik, şöyle konuştu: “Milletimiz, Cumhurbaşkanımız, Önderliğimiz Sayın Erdoğan ile kenetlenmiştir. Bir şirketin 7 patronla yönetilemeyeceği gibi, ülkemizin de 7 masayla istikrarlı bir şekilde yönetilemeyeceğinin bilincindedir. İnşallah 14 Mayıs’ta da milletimiz son 12 seçimde olduğu gibi ülkemizi emin ellere, nitelikli kadrolara, Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye teslim edecektir. 7’li tabloyu sandığa gömerek onlara destek veren Türkiye, düşmanlarının planlarını bozacaktır.”dedi.

Sena Parıltı Çelik, HALDER İstanbul Yönetim Kurulu Lideri Numan Dayan’a misafirperverlikleri ve samimiyetlerinden dolayı teşekkür ederek, tüm esnafa hayırlı işler diledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu