Haber

Eski Sevgilisi Hande Yener İçin “Genç Erkek Kadındır” Diyen Sinan Akçıl’dan “Sezen ve Onno” Karşılaştırması

Yaptığı açıklamalarla her zaman magazin gündeminde yer alan Sinan Akçıl, YouTube’da yayınlanan Kral Müzik Serhat Tekin’in konuğu oldu. Yıllar sonra eski sevgilisi Hande Yener hakkında ilginç itiraflarda bulunan Akçıl, “Bir dönem Sezen ve Onno’yduk” demesiyle dikkatleri üzerine çekti.

Şarkıcı Sinan Akçıl, hem sosyal medyada hem de basın önünde yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme geliyor.

Dergiyi takip edenler, sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve özellikle Twitter paylaşımlarıyla sıklıkla gündem olan Sinan Akçıl’ı görmüş olmalı. Özellikle sosyal ve politik olaylarda yorum yaptığını veya duruma tepki verdiğini görüyoruz.

Geçtiğimiz günlerde Murat Kurum’un AK Parti İBB Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğu açıklanınca sosyal medyada kendisini tebrik eden bir yazı yayınladı.

Daha önce adayın henüz belli olmadığı bir dönemde “Murat Kurum ismi beni heyecanlandırıyor” diyen Akçıl, resmi açıklamanın ardından Kurum’la pozlarını paylaşarak, “Bu, İstanbul’un geleceğine umutla baktığımız bir an. ” dedi.

Serhat Tekin’in Kral Müzik YouTube hesabında yayınlanan programına konuk olan Sinan Akçıl, geçmiş ilişkileriyle ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

Uzun süre romantik ilişkiler konusuyla dergiyi meşgul eden ve aşklarıyla çokça konuşulan Sinan Akçıl’ın, özellikle yıllar sonra Hande Yener hakkında söyledikleri izleyicilerin dikkatini çekti.

İlk olarak bağlantılarında eşleşme olduğunu söyleyen Sinan Akçıl, “Ne yapalım, kırılırsak kırılırız” dedi. Kız arkadaşlarının kıyafetlerine uyum sağladığını açıklıyor.

Hiç terk edilip edilmediği sorulduğunda ise şöyle konuştu: ‘Bir zamanlar çok ünlü bir isim tarafından terk edilmiştim. İlişkiden korkuyordu ve en başından itibaren topa girmekten kaçındı.’ Akçıl, bağlantılar konusunda da ‘maço’ olduğunu belirtiyor.

‘Brad Tatlıses diyebilirsiniz, öyle bir karışım ki.’

Bir dönem yaptığı müzikle müzik sektöründe ses getiren Akçıl, eski sevgilisi Hande Yener ile yeniden çalışmak istediğini belirterek, “Hande çok genç bir kadın.” diyor.

‘Hande çok genç bir kadın. Yaklaşık 2,5 yıldır hem özel hem de iş hayatında birlikteyiz. Bir günde satılmadı. Ayrıldıktan sonra bile kimse kimsenin arkasından konuşmadı. Koşullar bunu gerektirdi ve dağıldık ama yaptığımız şarkılar hâlâ değerini bulmaya devam ediyor.’

Akçıl ayrıca Hande Yener ile olan ilişkisini Sezen Aksu ve Onno Tunç arasındaki ilişkiye benzetti.

‘Yeniden bir araya gelsek aynı enerji ve tutku olur mu bilmiyorum ama Hande ve ben bir zamanlar Sezen ve Onno’yduk. ‘Hem sesini hem de karakterini seviyorum.’

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu