Haber

Erkek arkadaşı tartıştığı modeli öldürdü

28 yaşındaki model Caragh Eaton, tartıştığı erkek arkadaşının arabasına düşerek öldü. Modelin ölümünü şüpheli bulan savcılık, olayla ilgili soruşturma başlattı. Modelin erkek arkadaşı cinayetle suçlanıyor.

ARABADAN DÜŞME

İngiltere’nin Leicester kentinde 28 yaşındaki model Caragh Eaton, 42 yaşındaki erkek arkadaşı Ian Curson ile tartıştıktan sonra erkek arkadaşının kaçmak istemesine engel olmaya çalıştı. Erkek arkadaşının aniden gaza basması üzerine model arabanın camına yaslanarak yere düştü. Başı sert zemine çarpan model hayatını kaybetti. Olayla ilgili davada savcılık, modelin kafasına demir bir cisimle vurulduğuna dair bulgularını da mahkemeye sundu.

DÜŞMEDEN ÖNCE KAFAYI VURMUŞ OLABİLİR

İddia makamı, erkek arkadaşının modelin yere düşmeden önce kafasına tabancayla vurmuş olma ihtimalini değerlendiriyor. Ian Curson Başlangıçta, Caragh’ın trajik ölümünün ardından adam öldürme suçlamalarıyla karşı karşıya kalır.

İKİ YARA TESPİT EDİLDİ

Patolog, Caragh’ın kafasında bir yere düşerken, bir diğeri kulağının arkasında bir önceki darbeden kalan iki yara buldu. Davanın açılışında konuşan savcı Tim Clark KC, zanlının düşmeden önce Caragh’a sert bir cisimle vurduğunu belirtti.

CİNAYET İLE SUÇLANDI

Savcı, Curson’ın kız arkadaşını vurmak için herhangi bir rastgele silah kullandığını reddettiğini, ancak arabasında BB tabancasının ve klipsli şarjörünün bulunduğunu belirtti. Curson cinayet, adam öldürme ve tabanca bulundurma suçlamalarını reddediyor. Dava devam ediyor.

sabanozuhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu