Ekonomi

GAUN Mühendislik Fakültesi Deprem Bölgesi Zirvesi’nde özel bir oturum düzenleyecek

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi tarafından düzenlenecek Deprem Bölgesi Zirvesi’nde deprem, şehir planlama ve sosyoloji konulu özel bir oturum düzenlenecek.

Gaziantep Üniversitesi (GAUN) Mühendislik Fakültesi tarafından düzenlenecek “Deprem Bölgesi Zirvesi” alanında özel bir tepe bulunacak. Mühendislik, mimarlık, sosyoloji, sağlık, psikoloji, şehir planlama, eğitim, sivil toplum, ekonomi, kamu yönetimi, yer bilimleri, afet yönetimi, iletişim ve kriz yönetimi alanlarında uzman ve multidisipliner bir uzman olan Tepe, depremle ilgileniyor sadece tek boyutta değil, birçok boyutta. 30’dan fazla tanınmış uzmanı bir araya getirecek. 2 gün boyunca 5 davetli konuşmacı, 5 panel ve 1 özel oturumla devam edecek. Alanının en tanınmış hocası da bu zirveye özel olarak katılacak. Depremin teknik ve sosyal boyutlarıyla ele alınacağı oturumun adı ise “Bir Duayenin Gözünden: Özel Oturum, Prof. Dr. İlhan Tekeli” olarak belirlendi.

Prof. Dr. İlhan İnhisarı, bir duayen olarak Türkiye’de şehircilik ve yeni şehirlerin nasıl olması gerektiğini teknik olarak ele alırken, konunun sosyal boyutlarına da değinmek üzere Zirve’ye katılacak.

Zirve, Gaziantep Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından “Deprem Bölgesi Zirvesi” kapsamında 15-16 Şubat 2024 tarihlerinde Davetli Konuşmacı ve Panelistlerin katılımıyla gerçekleştirilecek ve Mavera Kongre ve Kültür Merkezi’nde tartışılacak.

Zirveye online kayıt QR ve link üzerinden yapılabilecek olup, zirvenin diğer konuşmacı ve panelistleri Düzenleme Kurulu tarafından periyodik olarak kamuoyuna duyurulacaktır. Tepeye ilişkin bilgiye https://depremzirvesi.gantep.edu.tr adresinden ulaşılabilir. – GAZİANTEP

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu