Haber

Cimri’nin Yeni CGO’su Mustafa Oral Oldu

Mustafa Oral, Türkiye’nin lider fiyat ve ürün karşılaştırma platformu Cimri’nin yeni CGO’su (Büyüme Genel Müdürü) oldu. Oral, yeni görevinde Cimri’nin tüm büyüme ve pazarlama operasyonlarını yönetecek.

 

Yüzlerce ürün kategorisinde yüz binlerce ürünün yer aldığı geniş bir kataloğa sahip online alışveriş rehberi Cimri’nin yeni CGO’su (Büyüme Genel Müdürü) Mustafa Oral oldu. Kendi alanlarında dijitalleşmeye öncülük eden markaların oluşturduğu internet şirketleri topluluğu iLab’ın bir parçası olan HangiKredi’de de görev yapan Oral, yeni dönemde Cimri’nin tüm büyüme ve pazarlama faaliyetlerinden sorumlu olacak.

Mustafa Oral, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü’nde tamamladı. Yüksek Lisans derecesini İstanbul Teknik Üniversitesi’nde İşletme ve Teknoloji Yönetimi alanında aldı. Profesyonel kariyerine 2008 yılında başlayan Oral, 2013 yılından bu yana iLab küme şirketlerinden HangiKredi’de çeşitli pozisyonlarda çalıştı. Oral, son olarak HangiKredi’de genel müdür yardımcısı olarak veri, ürün ve dijital pazarlama ekiplerine liderlik etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu