Haber

Başkan Büyükekşi, Akademi Ziyaretlerini Fenerbahçe ile Sürdürdü

Türkiye Futbol Federasyonu Lideri Mehmet Büyükekşi, Altyapı Akademileri Projesi kapsamında Altyapı Akademilerinde Türkiye Modelini oluşturmak ve sürdürmek amacıyla Fenerbahçe ile kulüp akademileri ziyaretlerine devam etti.

Futbol Akademisi projesi kapsamında Belçika ve Hollanda kulüp ve federasyonlarının yanı sıra Trabzonspor, Bitexen Giresunspor, 1461 Trabzon, Altınordu, Galatasaray, Fraport TAV Antalyaspor, İstanbul Başakşehir FK, Beşiktaş, Corendon Alanyaspor MKE Ankaragücü, Gençlerbirliği, Ankara Keçiörengücü, Ankara Demirspor, Ankaraspor , Etimesgut Belediyespor, Gaziantep FK, Çorum FK, Yılport Samsunspor, Adana Demirspor, Yeni Mersin İdmanyurdu, Karbel Karaköprü Belediye Spor, Şanlıurfaspor, Demir Küme Sivasspor, Sivas Belediye Spor ve Yukatel Kayserispor, İstanbulspor ve Kasımpaşa kulüpleri, Büyükekşi de bulunmaktadır. Bugün Fenerbahçe Kulübü’nde oynadı. Ziyaret ederek altyapı çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Fenerbahçe Kulüp Lideri Ali Koç, A Grubu Tesisler ve Stadyum Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ketenci, Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Okan ve Altyapı Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Özaktaç, ziyarette TFF Büyük Lig Kulüplerinden Mehmet Büyükekşi’yi ağırladı. Yürütme Kurulu Sorumlu Üyesi Müslüm Özmen ve Milli Takımlardan Sorumlu Yürütme Kurulu Üyesi Hamit Altıntop katıldı.

Büyükekşi, sarı lacivertli kulübün Fikirtepe Tesisleri’ni ve ardından Dereağzı Tesisleri’ni ziyaret ederek, Önder Ali Koç’tan altyapı çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu