Haber

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu kırsal mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu kırsal mahallelere ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Önder Dutlulu, Söğütlü ve Kayganlı Mahallelerini ziyaret ederek mahalle halkıyla bir araya gelerek vatandaşların talep ve tekliflerini dinledi, sunulan ve verilecek hizmetlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, kırsal mahallelere sık sık ziyaretlerini sürdürüyor. Önder Dutlulu ve ekibi ilk olarak Söğütlü İlçesi’ni ziyaret ederek Mahalle Muhtarı Erol Akgün ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Başkan Dutlulu, cuma namazını mahalle sakinleriyle kıldıktan sonra çay içip mahalle halkıyla sohbet etti. Daha sonra Akhisar Belediyesi’nin yürüttüğü hayır ve park hizmetlerini inceledi.

Başkan Dutlulu daha sonra Kayganlı İlçesi’ne giderek Mahalle Muhtarı Adem Akıncı ve mahalle halkının davetine katıldı.

“KÖYLERİMİZE HİZMETLERİMİZ KESİNTİSİZ DEVAM EDECEK”

Başkan Dutlulu, “Biz seçimden seçime değil, her zaman halkımızın yanındayız. Bugün Söğütlü Mahallesi’nde cuma namazımızı kıldıktan sonra muhtarımız ve halkımızla bir araya geldik, sohbet ettik, taleplerini dinledik. Çok memnunuz. Halkımızın köylerimize verdiğimiz hizmetlerden memnun oldukları. Daha sonra, “Kayganli mahallesi halkının konukları olduk ve çay davetiyelerine katılarak güzel konuşmalarıyla ısındık. Bizleri sevgi ve iyi dileklerle ağırlayan mahalle halkına ve muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Köylerimize hizmetlerimiz kesintisiz olarak devam edecektir” dedi.

Mahalle muhtarları ve vatandaşlar ise yapılan hizmetlerden dolayı Önder Dutlulu ve ekibine teşekkür etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu