Haber

Başkan Oran’dan Gediz’e sert tepki; “Belediyemizin imkanlarıyla tüm açık hafriyat alanları kapatılacaktır.

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, Gediz Elektrik A.Ş. tarafından kazılan yollara tepki gösterdi. Tüm birim amirleriyle birlikte Alaçatı sokaklarını gezen Oran, Gediz Elektrik’in açtığı kapatılamayan yolların Çeşme Belediyesi ekiplerince kapatılacağını bildirdi.

26 Mayıs’ta kazılmaya başlanan ve kapatılamayan çukurlarla ilgili herhangi bir güvenlik önlemi alınmamasına tepki gösteren Oran, şunları kaydetti:

“Sevgili Çeşme ailem, Çeşme Belediyesi’nin tüm birim amirleriyle birlikte buradan sizlere sesleniyorum. Uzun yıllardır kangren olan Çeşmemizin altyapı sorunlarının çözülmesi için Gediz Elektrik firmasının alt yapı çalışmaları için elimizden gelen tüm kolaylığı gösterdik. Ancak bizim dönemimize çok yakın bir dönemde yapılan hafriyat çalışmaları turizm kenti olan ilçemize büyük darbe vurmaktadır. Çeşme’nin alt ve üst yapısının en uygun hale getirilmesi şüphesiz her birimizin en büyük arzusudur ancak bilinmelidir ki plansız ve sorumsuz davranışlar ilçemize faydadan çok zarar getirir. Firmayı bahis konusunda defalarca uyardık, ardından ciddi para cezaları uyguladık ama hiçbir zaman gerçekçi bir yanıt ve sonuç alamadık. Bu duruma göz yummamız söz konusu bile değil.”

“Bütün yaz tüm ekibimle sahada olacağım”

Çeşme halkının biraz daha sabırlı davranarak duruma müdahale ettiğini söyleyen Oran, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Gördüğümüz görüntü kısa yaz sezonumuzu bu sıkıntılarla geçeceğini gösterdiği için ben de Çeşme Belediye Başkanı olarak belediyemizin tüm imkanlarıyla duruma müdahale ediyorum. Açık olan tüm hafriyat alanları belediyemizin imkanları ile kapatılacaktır. Ben ve tüm birim amirlerim bu işin en kısa sürede ve en kısa sürede yapılması için seferber oluyoruz. Buradan tüm Çeşme aileme sesleniyorum; Biraz sabır rica ediyorum. Bütün yaz sahada olacağım. Olumsuzlukları gidermek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

kalecikajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu