Teknoloji

YouTube Emzirme ve Twerk Videolarından Para Kazanma Konusunda Sınırları Genişletiyor

YoutubeVe Seğirme gibi platformların garip bir ‘yasaklama’ sistemine sahip olduğunu artık hepimiz biliyoruz. Bu durum en çok sosyal medyada çıplaklık içeren paylaşımların dikkate alınmaması, küçük bir argo kelimenin kalıcı olarak yasaklanması gibi senaryolarla karşımıza çıkıyor.

Ancak YouTube bazen bunu abartıyor ve eğitim ve eğlence odaklı Çıplaklık gibi içeriklere sahip içerikleri engelleyebilir ve bu içeriklerden para kazanılmasını engelleyebilir. Neyse ki şirket bu alanda önemli kararlar aldı. Çünkü dans etmek ve emzirmekResimlere ilişkin para kazanma politikaları güncellendi.

Artık bu içeriklerden daha fazla reklam geliri elde edilebiliyor.

Yeniliklerden bahsetmeden önce biraz önceki durumdan bahsedelim. Emzirme konusunda eğitici içerikler hazırlıyorsanız YouTube areola (Meme uçlarınız) görünmediği sürece para kazanmanıza izin verdi. Artık bebek görüntüsünde areola görülse bile para kazanma etkin kalacak . Küçük resim tarafında, areola belirgin olmadığı sürece memeye odaklanan ekran görüntülerinden para kazanılabilir. Ancak söz konusu görselde bebek yoksa para kazanma yine engellenecek.

Dans tarafında ise dans hareketlerine odaklanılıyor eziyet ve twerk Aşağıdaki gibi dans içeriklerinden para kazanabilirsiniz: Daha önce bu tür içeriklerden para kazanmak mümkün değildi. Ama şunun altını çizmekte fayda var; göğüsler ve kalçalar gibi cinsel bölgeler özellikle odaklanmışVe özellikle cinsel eylemleri içerenÇekimlerin tekrar para kazanması engellenecek.

Bu yeni güncelleme hakkındaki düşünceleriniz neler?

Bu tür politikaların açıklarını kötüye kullananlardan aşağıdaki içerikte bahsetmiştik:

askalehaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu