Haber

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 85. kuruluş yıldönümünde spor dünyasından duygusal mesajlar

SporCamia, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıl dönümü nedeniyle anma bildirileri yayınladı.

BEŞİKTAŞ: HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Beşiktaş’ın paylaşımında, “Her zaman yanınızdayız.” ifadeler kullanıldı.

GALATASARAY: SENİZ TEK GÜNÜMÜZ YOK BABAM

Galatasaray’ın mesajında, “Sizin kararlı ifadenizi gördüğümüzde hiçbir endişemiz yok. Düşünceliyseniz önemli bir sorunun çözümü mutlaka yakındır. Gülerseniz bir anda neşeleniriz; bakışlarınız yorgunsa kollarımız ve kollarımız.” kanatlar kırılır. Bir çocuğu seversen biz o çocuk oluruz, sen bir bahçede dolaşırsın, biz fidan oluruz. Bazen uzaklara dalarsın, rüzgar eser.” Senin gözlerinle yok olacağız. Kocatepe’de yorgan olup üzerinize sereceğiz. Kalbimizin nehri İzmir dağlarından akıyor. Halay çekiyorsun, bil ki biz senin solundayız. Mecliste vekilin, dersinde öğrencin, büyük eserinde milletin biziz Cedd. Sensiz geçen 85 yılda, sensiz olan tek şey geçmiştir. “Bir günümüz yok Ceddim.” Söylendi.

FENERBAHÇE: AYNI SESLE, AYNI HİSYLE MİNNETTARIZ ATAM

F.Bahçe’nin Atatürk’e mesajında, “Bir 10 Kasım’da daha aynı sesle, aynı duyguyla şükrediyoruz Atam! Sen bir görevsin; attığımız her vuruşta, koştuğumuz her yarışta, vurduğumuz her topta, çektiğimiz her kürekte, arkamıza aldığımız her rüzgârda, vurduğumuz her yumrukta… GÜCÜMÜZÜ SİZLERDEN, SORUMLULUĞUMUZU BİZE İSTEDİĞİNİZ BAYRAĞIMIZDAN ALIYORUZ!” ifadelerine yer verildi.

TRABZONSPOR: İZİN ASLA SİLİNMEYECEK

Trabzonspor paylaşımında, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 85’inci yılında rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz. Onun izi hiçbir zaman silinmeyecektir!” Söylendi.

Spor dünyasından diğer paylaşımlar şöyle:

EBRAR KARAKURT

ANADOLU EFES’İ

RAMS BAŞAKŞEHİR

HATAYSPOR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu