Teknoloji

Total War: Firavun’un Çıkış Tarihi Açıklandı

SEGA ve Creative Assembly tarafından yayınlanan yeni fragmanla Total War: Firavun çıkış tarihi O netleşti. Ayrıca oyun ön siparişe de açıldı. Detaylar haberimizde sizleri bekliyor.


İlginizi Çekebilir:  Dune: Spice Wars Tam Sürümün Yayın Tarihi Açıklandı


Total War: Firavun Çıkış Tarihi

SEGA ve Creative Assembly oyun için yeni bir fragman yayınladı. Total War: Firavun çıkış tarihi 11 Ekim 2023 Çarşamba gününü işaret ediyorlar. Son anda bir şeyler ters gitmediği sürece elbette bu geçerli olacak. Ancak bir ayımızın kaldığını düşünürsek, beklenen Antik Mısır macerasında herhangi bir gecikme yaşanmayacak.

Öte yandan sekiz dakikalık fragman boyunca haritaya kuşbakışı bakıyoruz. Aynı zamanda Kudretli Firavun Merneptah da kendi hikâyesini anlatır.

Strateji türünün önemli temsilcilerinden biri olan Total War serisinin yeni oyunu mayıs ayında duyuruldu. PC (Epic Games Store ve Steam) için geliştirilmekte olan Total War: Pharaoh ile farklı coğrafya ve dönemlerden sonra bu sefer Eski Mısır topraklarına giderek yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalacağız. Biz son büyük Firavun olacağız ve bir yandan doğal afetlerle, bir yandan da işgalcilerle uğraşarak çöküşü engellemeye çalışacağız.

Türkçe arayüz desteğiyle çıkacak olan oyun ön siparişe açık olsa da ülkemizdeki Epic Games ve Steam mağazalarından satın alınması şu an için mümkün değil. Muhtemelen önümüzdeki günlerde bu fırsata sahip olacağız. Böyle bir durumun ortaya çıkması halinde, yayınlanmadan önce satın almamız halinde Avatar of the Gods ve Heart of the Shardana kozmetik içerik paketlerini bize sunacağız. Ayrıca 29 Eylül 2023 Cuma günü başlayıp 2 Ekim 2023 Pazartesi günü sona erecek deneme süresine de katılma imkanımız olacak.

Son olarak Total War: Pharaoh, standart versiyonunun yanı sıra iki farklı özel sürümle gelecek. Deluxe sürümünde temel oyun, Faction Pack 1 ve dijital müzikler yer alacak. Dynasty sürümü, Deluxe sürüm içeriğine ek olarak Faction Pack 2 ve 3 ve Campaign Pack içeriğiyle birlikte gelecek.

haberkaraburun.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu