Haber

Şenol Güneş: İki maç kazanmak önemli

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “İki maç kazanıp turneye çıkmak önemli. Rakibin iştahına ve seyircinin coşkusuna rağmen oyuncularım güzel bir galibiyet aldı. Bizim için güzel bir akşam oldu.”

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında Beşiktaş, KF Tirana’yı 2-0 yenerek bir üst tura yükseldi. Karşılaşmanın ardından siyah beyazlı grubun teknik direktörü Şenol Güneş, düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Maçta oyun olarak daha iyi olan taraf olduklarını ifade eden Güneş, “İki maça baktığımızda oyun kalitesi olarak üstündük. Sahanın zemini pas geçmemize izin vermiyordu. Bugün rakip uzun toplarla ve yandan ortalarla gol bulmaya çalıştı. İyi savunma yaptık ve pozisyonlar bulduk. Turları iki maç kazanarak geçiriyoruz. “Önemli. Rakibin iştahına ve seyircinin coşkusuna rağmen oyuncularım güzel bir galibiyet aldı. Bizim için güzel bir akşam oldu” dedi.

Siyah-beyazlı formayla ilk maçına çıkan ve gol atan Daniel Amartey’i değerlendiren deneyimli teknik adam, “Amartey takıma geç katıldığı için antrenmansızdı. Necip iyiydi ama sakattı. Amartey uyumlu bir şekilde verimli oynadı. Onana, Semih, Demir Ege ve Umut da iyiydi.Maça başlayanlar da sonradan dahil olanlar da genel olarak iyiydi.”

Maç öncesi yaşananlara değinen Şenol Güneş, “Sahada kötü görüntü istemiyoruz. Hem İstanbul’da hem de burada dostluk içerisindeydik. Tribünlerdeki görüntüler hoş değildi. Şiddeti olması gereken bulmuyorum. Kim yaparsa yapsın yanlış. Daha sonra taraftarlar tezahüratlarıyla takımlarını desteklediler, gerçek bu.” .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu