Teknoloji

Monster Notebook, kullanıcı hatalarını kapsayan yeni garanti modelini duyurdu

Ürünleri ile oyun ve teknoloji tutkunlarının hayatını güzelleştiren Monster Notebook, fayda ve avantaj odaklı yeni hizmeti “Tamamlayıcı Garanti”yi satışa sundu. Tamamlayıcı Satış sonrası destek hizmetlerini bir adım öteye taşıyan Garanti, Monster Notebook müşterilerine 4 farklı paket ile aktif koruma sağlayacak.

Bilgisayarlarıyla günümüzün en verimli oyunları için gereken üst düzey performanstan fazlasını sunan Monster Notebook, müşteri memnuniyetini artırarak olası sorunlara proaktif çözümler sunan yeni “Tamamlayıcı Garanti” hizmetini duyurdu.

Kullanıcılarının yaşamlarına değer ve kolaylık katacak bu hizmeti, kullanıcılarının taleplerini dinleyip analiz ederek geliştiren Monster Notebook; dört paket alternatifinden oluşan Tamamlayıcı Garanti hizmetini mağazalarında ve online satış kanalında hayata geçirdi.

Kullanıcı kaynaklı zararları kapsayan bu garanti hizmeti; Abra, Tulpar, Huma için mevcut olan Ekran ve Kasa paketlerine ek olarak Abra, Kapsamlı 1 ve Kapsamlı 2 paketleri ile Tulpar, Huma, Markut ve Semruk’u sunmaktadır.

Ekran ve Kasa paketlerinde, satın alınan bilgisayarın LCD ve kasasında 1 yıl içerisinde oluşabilecek hasarlar bir kez karşılanır. Kapsamlı paketler, kasa ve ekran için daha geniş bir garanti sunar.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

haber-hassa.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu