Haber

Milli Savunma Bakanlığı İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Milli Savunma Bakanlığı 21 Kasım 2022’de daima emekçi alım ilanı yayınladı. Müracaatlar ise 25 Kasım 2022 tarihinde sona eriyor. Pekala hangi kentlerde alım olacak? Müracaat nereden yapılır? İşte ayrıntılar.

Kaç Kişi Alınacak?

Milli Savunma Bakanlığı toplamda 1115 eleman alımı yapacak. İşe alınan bireyler İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir ve Diyarbakır başta olmak üzere 18 farklı kentte istihdam edilecek. Alımlar farklı meslek kümelerinden yapılacak. Bu meslek kümeleri ortasında ‘elektrikçi, marangoz, aşçı, marangoz, metal sac işleme işçisi, tesviyeci, elektronik teknisyeni, temizlik görevlisi’ yer alıyor.

Başvuru Kaideleri Neler?

Açılan ilanlara başvurmak için KPSS kuralı aranmıyor. Fakat ilköğretim yahut lise mezunu olunması gerekiyor. Ayrıyeten başvuracak adayların ilgili sertifikalara ve dokümanlara sahip olması da bekleniyor. Daha ayrıntılı bilgi için Ulusal Savunma Bakanlığı’nın yayınlamış olduğu sürekli işçi alım ilanına göz atabilirsiniz: 

https://www.msb.gov.tr/Content/Upload/Docs/MİLLÎ%20SAVUNMA%20BAKANLIĞI%20SÜREKLİ%20İŞÇİ%20ALIM%20İLANI.pdf

Başvuru Nasıl Yapılır?

İş başvuru ilanı İŞKUR’un internet sitesinde yayınlandı. Adaylar İŞKUR’un internet sitesine ‘iş arayan’ linki üzerinden erişim sağlayabilirler. Adaylar T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaptıktan sonra iş ilanına müracaat yapabilirler. Müracaatlar ayrıyeten Alo 171 sınırı üzerinden de yapılabilir. 

Başvurmak isteyen adaylar 25 Kasım Cuma gününe kadar müracaat yapabilirler. 

Aşağıdaki linke tıklayarak direkt iş ilanı müracaat sitesine gidebilirsiniz. 

https://esube.iskur.gov.tr/MilliSavunmaBakanligi.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu