Teknoloji

Meta’dan CEO’su Zuckerberg hakkında şok açıklama: “Tehlikeli yaşıyor, ölebilir”

Meta’nın CEO’su Mark Zuckerberg Yumuşak huylu bir insan gibi görünebilir. Konuşma tarzı, genel gülümsemesi ve nezaketi konuşmalarının en belirgin özelliklerindendir. Ama tüm bunların altında farklı bir insan var ve Mark Zuckerberg hayatın sonunu yaşıyor. Aslında Meta, son yıllık raporunda Hatta tehlikeli yaşam tarzı nedeniyle CEO’sunun ölebileceğini bile söyledi.

“Bay. Zuckerberg ve yönetimin diğer bazı üyeleri, dövüş sporları, ekstrem sporlar ve eğlence amaçlı havacılık gibi ciddi yaralanma ve ölüm riski taşıyan çeşitli yüksek riskli faaliyetlere katılıyorlar.” Meta yakın tarihli bir 10-K’da şunları söyledi: “Bay. Zuckerberg “Eğer herhangi bir nedenden ötürü kullanılamıyorsa, operasyonlarımız üzerinde ciddi olumsuz etkileri olabilir.”

Şirket muhtemelen Zuckerberg’in UFC orta sıklet şampiyonudur İsrail Adesanyave podcast sunucusu Lex Friedman Birlikte antrenman yaptığı Brezilya jiu-jitsu’suna olan tutkusundan bahsediyor. Karma dövüş sanatları müsabakaları nedeniyle ölen insanlar inanılmaz derecede nadirdir; spor nedeniyle kaydedilen ölümlerin sayısı 20’den azdır. Ancak Meta, Zuck’la birlikte ringe çıkan herkese bir açıklama yapıyor: “CEO’muz bu kafeste ölmeye hazır.” Adesanya, Meta CEO’sunun dövüş stili hakkında “Çok sert vuruyor ve çok ciddi” diyor.

Meta’nın Zuckerberg’e “herhangi bir nedenle ulaşılamayabileceği” yönündeki uyarısından kısa bir süre sonra şirketin hisseleri Cuma günü zirveye ulaştı. Bloomberg’e göre şirket, piyasa değerini tek günde 200 milyar dolar artırdı; bu, herhangi bir şirket için tek günlük en büyük değer artışı olarak öne çıkıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu