Yaşam

Kayıp kuzenlerle ilgili sıcak haber! Müge Anlı’ya katılan anne canlı yayında gözaltına alındı

Elazığ’da arkeoloji son sınıf öğrencisi olan 25 yaşındaki Mustafa Yılmaz, 22 Ocak Pazar günü henüz 17 günlükken ortadan kayboldu. Bir gün sonra aile üyeleri Yılmaz’ın kuzeni Onur Yılmaz’dan haber alamadı.

EŞİNİN AİLE ÜYELERİ TUTUKLU

Mustafa Yılmaz’dan 12 gün, kuzeni Onur Yılmaz’dan 11 gün haber alamayan aile fertleri, çareyi Müge Anlı’nın programına katılarak buldu. Şüpheli kuzen kaybına tepki olarak sabahın erken saatlerinde Elazığ’da hareketlilik başladı. Elazığ’ın Kovancılar ilçesine bağlı Daima köyünde yaşayan kayıp Mustafa Yılmaz’ın eşi Nurten Yılmaz’ın şüpheli aile bireyleri, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen şafak operasyonuyla gözaltına alındı.

GRUPLAR TARAFINDAN CANLI OLARAK ALINAN ANNE

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği eş zamanlı düzenlediği operasyonda, kayıp kuzenlerinden Onur Yılmaz’ın annesi Hatice Yılmaz’ı Müge Anlı’nın canlı yayınında gözaltına aldı.

“İKİSİNİ DE ÇIKARDILAR”

Gözaltındayken gözyaşları içinde konuşan Hatice Yılmaz, “Benim oğlumun da yeğeninin de yaşadığını sanmıyorum. İkisini de ortadan kaldırdılar” dedi.

EVLER, AHIRLAR KÖTÜ

Operasyon kapsamında köydeki ev ve ahırlarda detaylı arama yapıldı. Gözaltına alınanlardan biri de kayıp Mustafa Yılmaz’ı ölümle tehdit eden kayınpederi Latif Yılmaz’dı. Operasyonda Latif Yılmaz’ın 4 katlı evi arandı. Evdeki telefonlara da el konuldu. Sabah saatlerinde başlayan sorgulama işlemleri devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu