Yaşam

Cansu Kurtçu ve Fettah İstanbul’dan Neden Ayrılabilir?

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’dan ayrılarak Bodrum’a yerleşen müzisyen çift Cansu Kurtçu ve Fettah Can, dün akşam Akmerkez’de görüntülendi. Mağazaları dolaşan ikili, vitrinlerden alışveriş yaptı ve basın mensuplarıyla sohbet etti.

Cansu Kurtçu

Ailesiyle birlikte Ege’de yeni bir hayat kurmaya başlayan Fettah Can, “Şehir hayatını Bodrum’da sürdürüyoruz. Artık tatil için İstanbul’a geliyoruz. “Biraz alışveriş yaptık, Bodrum’a döneceğiz” dedi.

Müzik çalışmalarına devam ettiğini anlatan Cansu Kurtçu, “Sahnelerimiz devam ediyor. Müzik üretmeye devam ediyoruz. “Yakında bir albüm üzerinde çalışacağız” diye devam etti.

Cansu Kurtçu ve Fettah Can

2014 yılında evlenen Cansu Kurtçu ve Fettah Can çifti, 2017 yılında biri kız biri erkek ikiz bebeklerine ebeveyn olmanın mutluluğunu yaşadı. İkiz bebeklerine Vera ve Son adını veren çift, Bodrum’daki memnuniyetlerini dile getirmekten çekinmiyor. her fırsatta.

Cansu Kurtçu’nun Yazdığı Kompozisyon Çalındı

Çifte yakın olduğu bilinen Demet Akalın, Cansu Kurtçu’nun bestelediği ‘After 2’ adlı müziğin ‘Sihirbaz’ adlı müzikten alıntı olduğunu belirterek eserinin çalındığı gerekçesiyle mahkemeye başvurdu. ilahiyatçı ve müzik yazarı Burak Buluç’un Petek Dinçöz için yazdığı şarkı.

Davanın ardından hazırlanan bilirkişi raporlarına göre, söz konusu kompozisyonun Burak Buluç’un yazdığı kompozisyonun benzeri olduğu ve Cansu Kurtçu’nun 22 bin 500 lira tazminat ödemesine karar verildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu