Yaşam

Can Yaman ile yollarını ayrılan Diletta Leotta, Beşiktaş’ın eski kalecisine gönlünü kaptırdı

Bir periyot oyuncu Can Yaman’la birlikte olan Diletta’nın büyük ses getiren münasebetleri geçen sene sona ermişti. Can Yaman’dan sonra iki sevgilisi daha olan güzel spikerin son sevgilisinin ise Beşiktaş’ın ve Liverpool’un eski kalecisi Loris Karius oldu.

AŞK POZU GELDİ

Diletta Leotta sosyal medya paylaşımıyla yeni aşkı Karius’la aşkını ilan etti.Karius da birebir pozu paylaşarak aşkı doğruladı.

“BİRKAÇ HAFTADIR TAKİPLEŞİYORLAR”

İtalyan mecmuası Gente sürpriz bağlantı hakkında şu yorumu yaptı: “Birkaç haftadır Instagram’da birbirlerini takip ediyorlar ve o denli görünüyor ki, ikisi ortasında şu anda duygusal bağlarının yanında, lisan eğitimi konusunda bir alaka var. Şu anda hoş sunucu İngilizcesini geliştirmek için çalışmalarını ağırlaştırmış üzere görünüyor. İşi bunu gerektiriyor ve bu bir profesyonellik sıkıntısı. Ancak artık, söylentiler ışığında, kendinize şunu sorun: dilsel zenginleşmenin ardında tahminen de kalbin sonlarını genişletme isteği olabilir mi?”

ÖZEL HAYATI ÇOK KONUŞULMUŞTU

Beşiktaş’ta gösterdiği performansla büyük eleştirilere maruz kalan ve forma giydiği 2019-2020 sezonunun sonunda takımdan ayrılan Loris Karius’un özel hayatı da çok konuşulmuştu. O devir ünlü Alman model Sophia Thomalla ile birlikte olan Loris Karius, sevgilisiyle sık sık kameralara yakalanıyordu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu