Haber

Bosna Hersek Esnaf Birliği Programı Gerçekleştirildi

Uluslararası Aliya Niyet Derneği Onursal Lideri ve Başkan Başdanışmanı Yalçın Topçu, video konferansla katıldığı toplantıda şu ifadeleri kullandı:

“Değerli katılımcılar, Anadolu’da bir söz vardır, gerçek dostlar gökteki yıldızlar gibidir; Onları her zaman göremezsin ama zor zamanlarında her zaman yanında olduklarını ve koşarak geleceklerini bilirsin.

Türk milleti, tarihin her döneminde, sağına soluna bakmadan, her kural ve zamanda, İnsanlığın Şanı Bilge Aliya’nın evlatları olan Bosnalı kardeşlerinin ve Saraybosna’nın yanında olmuş, olmaya da devam edecektir. dünya durdukça buna devam.

Türkiye, devlet ve millet el ele Bosna-Hersek’in ve Bosnalı kardeşlerimizin güvenlik ve istikrarına, refahlarının yükseltilmesine ve her alanda gelişmelerine büyük önem vermekte ve temellerini sürdürmektedir.



Yüzyılın sarsıntı felaketini yaşayan ülkemiz, bir yandan yaralarını hızla sararken, diğer yandan da 14 Mayıs’ta yapılacak yüzyılın seçimine hazırlanıyor.

Bu seçim sonucunda Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin ve Türkiye’nin dostları ve kardeşleri kazanacak ya da Türkiye’ye ve Kalbimize karşı olanların desteklediği, aralarında çeşitli yıkıcı, bölücü ve bölücülerin de bulunduğu çok kesimli bir oluşum kazanacaktır. ahlaki terör örgütleri kazanacaktır.

İnanıyorum.. Bilge liderin bütün evlatları Cennet Yer Aliya yani Türkiye’de oy kullanacak Boşnak kardeşlerimiz sandığa gittiler ve Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olup sadece geleceğe oy verecekler. Ankara’nın değil, Adriyatik’ten Çin Seddi’ne, Galiçya’dan Yemen’e iki milyar kardeşinin de.

14 Mayıs Seçimlerinin ülkemize ve tüm vatanımıza hayırlı olmasını diliyor, değerli emekleriniz için çok teşekkür ediyor, sizleri bir kez daha saygıyla selamlıyorum.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu