Haber

Beşiktaş Başkan Yardımcısı Emre Kocadağ: ‘Beşiktaş için ne gerekiyorsa yapacağım’

Beşiktaş Başkan Yardımcısı Emre Kocadağ, camianın içinde bulunduğu durumu iyileştirmek için elinden geleni yapmaya hazır olduğunu belirterek, “Beşiktaş için üzerime düşeni yapacağım” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş, evinde Gaziantep FK’yı 2-0 mağlup etti. Galibiyete rağmen tribünlerin yönetime istifa çağrısı yaptığı maçın ardından basına açıklama yapan Beşiktaş Başkan Yardımcısı Emre Kocadağ, “Beşiktaş olarak yaşanan talihsizliğin ardından beyaz bir sayfa açılması gerektiğini görüyorum” dedi. İçinde bulunduğumuz süreç. Beşiktaş camiası 120 yıllık bir camiadır. Bu camianın ayağa kalkması gereken unsurları var. Bu unsurlara yine ihtiyaç var. Onu ayağa kaldırmak için elimden geleni yapacağım. Camia olarak, Kapalı kapılar ardında Beşiktaş’a karşı lobi yapanlardan, Beşiktaş’a zarar vermeye çalışanlardan hesap soracağız. Bunu hep birlikte yapacağız. Üstümüzdeki puslu havayı dağıtmak için arkadaşlarımızla ne gerekiyorsa yapacağız. Beşiktaş asla “Yapmayacak” gözetimsiz kalmak. 120 yıllık toplum yeniden ayağa kalkacak. Taraftarlarımız müşteri olsun” dedi.

“Beşiktaş’ın dinamikleri her zaman hazır”

Süper Lig’de liderin 11 puan gerisinde olmasına rağmen hakemlerin Beşiktaş aleyhine karar verdiğini söyleyen Emre Kocadağ, “Beşiktaş camiasının üzerinde kara bulutların dolaştığının farkındayım. Bunu değiştirmek için elimden geleni yapacağım.” Bu atmosfer… Bu ligi tasarlamaya çalışanlar arasında şampiyonluk pastası ancak iki grup arasında paylaştırılabilir.” “Durumu bölmek isteyenlerden hesap soracağız. Camia olarak birlik olursak bunların üstesinden geliriz. Bugün bile takımımız ligde başkanın 11 puan gerisindeyken hakemlerin ne olduğu ortada. Biz camia olarak birlik olmaya ve bu yapılar için gereğini yapmaya hazırız. Beşiktaş’ın dinamikleri her zaman hazır” dedi.

Ligde liderle aradaki 11 puanlık farkın kapatılıp kapatılamayacağı sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Neden olmasın? 11 puanda kapanacak, 15 puanda da kapanacak. Yeter ki bir araya gelelim.” Toplum olarak bunlara karşı daima birlikte mücadele edelim.”

Teknik direktör olarak pozisyon arayıp aramayacağı yönündeki soruyu yanıtlayan Emre Kocadağ, “Şimdilik seçim sürecine kadar Burak Yılmaz’la devam edeceğiz.” – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu