Haber

Anneler Günü için deprem bölgesinden şirket çalışanlarına anlamlı bir hediye.

Horoz Lojistik, çalışanlarının Anneler Günü’nü deprem bölgesi kadınlarının el emeği ile dokuduğu eşarplarla kutladı.

 

1942 yılında Gaziantep’te kurulan ve tüm Türkiye’ye hizmet veren Horoz Lojistik, çalışanlarına özel hediyeler vererek özel günleri unutulmaz kılmaya devam ediyor. Şirket, bu yıl Anneler Günü’nde deprem bölgesindeki kadınların el dokuması eşarpları çalışanlarına hediye etti. Horoz Lojistik, Gaziantep ve çevresinde aktif olarak hizmet veren bir firma olduğu için deprem sonrasında bölgeden çekilmemiş ve bu nedenle bölge halkının yanında olabilmek adına çalışanlarına anlamlı bir ikramda bulunmayı tercih etmiştir.

Deprem bölgesinde kadınların el emeği göz nuru atkıları Horoz Lojistik çalışanlarına özel ikram olarak sunuldu. Firmanın bu tercihine ilişkin açıklama, bölge ekonomisine güç katmak ve depremde hayatını kaybedenleri anmak isteyen Horoz Lojistik Kurumsal İrtibat ve Pazarlama Müdürü Hece Özyaman tarafından yapıldı. Özyaman, “Anneler Günü, annelik içgüdüsüne sahip herkesin özel bir günüdür. Anne olan, annelik duygusu taşıyan ve sevgiyle kucaklanan çalışanlarımıza özel bir hediye vererek onların ne kadar değerli olduğunu bir kez daha göstermek istedik. herhangi bir canlıya anne.”

Ayrıca Özyaman, Horoz Lojistik’in sadece bir lojistik firması olmadığını aynı zamanda toplumun bir parçası olma duygusu ve sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden bir yapıya sahip olduğunu belirtti. Ayrıca bölgeye destek olmak istediklerini söyledi. Bu vesileyle herkesin Anneler Günü’nü kutluyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

habercobanlar.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu